Vrouw mag niet trouwen met vijftig jaar jongere vriend

In het Zwitserse Vaud hebben autoriteiten definitief een huwelijksaanvraag afgewezen van een 71-jarige vrouw en haar Tunesische vriend van 21 jaar. De overheid denkt dat de jongeman enkel uit is op een Zwitserse verblijfsvergunning.
door
Tom Kostermans
Leestijd 1 min.

Drie jaar geleden leerden de geliefden mekaar kennen via internet. Vooral hun gezamenlijke passie voor rapmuziek en natuurwandelingen zorgde ervoor dat het meteen klikte. Vorig jaar ging de bejaarde dame naar Tunesië en sloeg de vonk over. Ze ging meteen naar de Zwitserse ambassade in Tunis en diende een aanvraag in om te trouwen. Die werd nu definitief afgewezen.

“Het leeftijdsverschil is nochtans geen probleem, want ik wil toch geen kinderen", zegt de 21-jarige man. "Ik heb haar voorgesteld aan mijn familie en mijn zus heeft haar een Koran gegeven. Ik hou van haar en wil met haar samenleven."

Foto Pixabay

News

meer News

Spotlight

Lichaamsdelen vermiste Nederlandse gevonden in Brazilië

In de baai van Guanabara bij de Braziliaanse stad Rio de Janeiro zijn lichaamsdelen gevonden van de Nederlandse Britt Blom (36). Het Nederlandse ministerie van Buitenlandse Zaken bevestigt berichtgeving daarover van Braziliaanse media. Blom verdween in december vorig jaar op weg naar een feest, waar ze nooit aankwam. Wanneer de resten zijn gevonden, is niet duidelijk.

meer Spotlight