Vrouw ontdekt dat haar moeder nog leeft vlak voor ze gecremeerd zou worden

Een Argentijnse vrouw heeft haar moeder van de dood gered nadat ze een hartstilstand kreeg en doodverklaard werd. Vlak voordat de moeder gecremeerd werd, zag haar dochter tekenen van leven en trok ze aan de alarmbel.
door
koen.de.nef
Leestijd 1 min.

De 89-jarige vrouw werd op 23 januari opgenomen in een ziekenhuis in de Argentijnse stad Resistencia. Toen haar 54-jarige dochter de volgende dag langskwam, vertelde het ziekenhuispersoneel dat haar moeder overleden was aan de gevolgen van een hartstilstand.

Net op tijd

De moeder werd vervolgens overgebracht naar het crematorium. Vlak voordat de crematie in gang werd gezet, merkte haar dochter tekenen van leven op bij haar moeder. Ze liet het meteen weten aan het personeel waardoor de crematie net op tijd werd tegengehouden. Vervolgens werd de moeder opnieuw overgebracht naar het ziekenhuis.

Onderzoek

De vrouw bracht haar familie meteen op de hoogte met een bericht. “Ik wilde jullie even laten weten dat mama nog in leven is. Toen we in het crematorium waren, zag ik plots tekenen van leven. We zijn nu op weg naar het ziekenhuis”, stuurde ze volgens Daily Star.

De moeder wordt momenteel behandeld op de afdeling intensieve zorgen. De lokale autoriteiten onderzoeken de zaak.

News

meer News

Spotlight

Ontdek waarom pizza zo verslavend is

Niemand eet ooit één stukje pizza. Wanneer je nog maar de krokante korst, zomerse kruiden en smeuïge mozzarella proeft, weet je dat je meer wilt. Dat is geen toeval: een studie van de University of Michigan, gepubliceerd in PloS One, verklaart waarom pizza o zo verslavend is.

meer Spotlight