Vrouw staat op het punt om te trouwen, maar ontdekt dan DIT over haar verloofde... (video)

Een vrouw heeft een akelige ontdekking gedaan enkele weken voordat ze zou trouwen. Het was voor haar reden genoeg om haar huwelijk af te zeggen.
door
koen.de.nef
Leestijd 1 min.

De vrouw, die zich op TikTok Leela Li noemt, vertelt in een video dat ze binnenkort zou trouwen met de man waarmee ze al drie jaar datet en een jaar verloofd is. De laatste tijd ving ze echter enkele vreemde signalen van hem op en daarom doorzocht ze hun computer.

Lakens

Daarop vond ze tussen de verwijderde bestanden allerlei bizarre zaken van een populaire datingwebsite. Ze vond hem niet meteen terug op de website, maar wel een foto van een lichaamsdeel en hun lakens, die ze direct herkende.

Maar het ergste moest nog komen. Blijkbaar was de man op zoek naar dates met… mannen. De vrouw zei hun huwelijk dus af, 26 dagen voor de grote dag.

Steun

Haar TIkTok-video werd inmiddels al meer dan 5 miljoen keer bekeken. Haar volgers hebben met haar te doen. “Een scheiding is veel duurder en pijnlijker, maar je hebt gedaan wat je moest doen”, “Je kan het beter 26 dagen op voorhand ontdekken dan 26 dagen erna”, en “Je hebt de juiste keuze gemaakt. Het is enorm moeilijk om die knoop door te hakken, maar ik ben trots op je”, klinkt het onder meer.

News

meer News