Vrouw uit restaurant gezet wegens 'te uitdagende' outfit (foto)

Een Amerikaanse vrouw is omwille van haar ‘te pikante' outfit uit een restaurant gezet. De vrouw droeg een naveltruitje, maar ze vermoedt dat ze geviseerd werd omdat ze niet slank is.
door
koen.de.nef
Leestijd 2 min.

Sueretta Emke ging afgelopen zondag uit eten met haar man en zoontje voor de verjaardag van die laatste. Ze trokken naar het buffetrestaurant Golden Corral in Erie (Pennsylvania). Toen de 25-jarige vrouw naar het buffet wandelde, werd ze aangesproken door een medewerker. Die beweerde dat een klant zich stoorde aan de manier waarop Emke gekleed was.

Emke legde uit dat ze een uur gereden had tot het restaurant, en dat ze geen andere kleding bij had. Bovendien vond ze zelf niet dat ze te bloot gekleed was en dat er vrouwen in het restaurant waren die bloter gekleed waren. De medewerker bleef bij zijn punt en wees haar de deur.

Niet sexy

De vrouw trok naar Facebook en legde uit dat ze zich vernederd voelt. “Het restaurant heeft geen dresscode en zelfs als dat wel het geval was, kunnen ze die niet zomaar aan iemand opleggen op basis van één klacht van een klant. Ik heb gewaagder geklede vrouwen gezien in dat restaurant en daar werd niets tegen gezegd. Ik ben er vrij zeker van dat ze mij eruit pikten omdat ik niet slank ben en dus niet sexy bevonden werd”, klinkt het.

Nooit meer dragen

Het was overigens de eerste keer dat de vrouw een naveltruitje droeg. “Het was een nieuw topje. Ik had er voordien nooit een gedragen omdat ik me er niet goed in voelde. Maar omdat mijn echtgenoot het mooi vond en mij aanmoedigde om het dragen, besloot ik om het toch aan te doen. Ik vond dat ik er goed mee stond, maar door wat er gebeurd is in het restaurant wil ik het nooit meer dragen”, besluit ze.

Het restaurant heeft intussen zijn verontschuldigingen aangeboden en Emke een tegoedbon opgestuurd.

News

meer News

Spotlight

meer Spotlight