Vrouw vervoert minnares van haar vriend zonder het te weten

Een 24-jarige vrouw die als taxichauffeur bij Uber werkt, heeft een erg onaangename rit achter de rug. Op dat moment was haar vriend onderweg naar New York om zijn moeder te bezoeken. Althans dat was wat hij zijn vriendin had wijsgemaakt.
door
Laura.Brusselaers
Leestijd 2 min.

Bre, die zich op Twitter @Msixelaa noemt, bracht de nacht voor haar vriend vertrok nog bij hem door. De volgende ochtend ging hij naar New York vertrekken om zijn moeder, die in het ziekenhuis lag, te bezoeken. "Zijn bagage stond klaar aan de deur", vertelt de vrouw op Twitter. De volgende dag ging Bre werken en haalde ze een jonge vrouw op aan de luchthaven. "Ze vertelde me dat ze haar vriendje kwam bezoeken."

De vrouw stuurde haar naar het appartementencomplex waar Bre's vriend ook woont.

my stomach starts to drop as we get closer to a familiar building and I see his car outside at this point I'm like pic.twitter.com/c2umQeYxco

— Msixelaa (@Msixelaa) March 27, 2017

"Plots zag ik de wagen van mijn vriend staan. En terwijl ik stopte, kwam hij naar buiten om haar te helpen met de bagage." Op dat moment werd Bre gek. Ze schreeuwde tegen hem en hij probeerde nog te vluchten. Bre was sneller dan haar vriend en deelde hem nog enkele rake klappen uit.

Het meisje dat Bre vervoerde probeerde 'haar vriend' nog te verdedigen en ging Bre te lijf. Uiteindelijk is het de man die erin slaagde om de vechtende vrouwen uit elkaar te halen. De bedrogen vrouw reed weg met de bagages van de minnares van haar vriend. "Ik hoop dat ze het niet erg vindt om een paar dagen hetzelfde te dragen, want haar tassen zitten nog in mijn koffer. En o ja, ik ben weer single", schrijft ze nog op het einde.