Vrouwen kunnen in hun handen wrijven. De mannelijke seksrobot is op komst

Mannen hebben al een tijdje een sekspop om hun lusten te bevredigen, maar vrouwen die blijven nog op hun honger zitten. Als het van het Amerikaanse bedrijf Realbotix afhangt, komt daar binnenkort verandering in. 
door
Axelle.Lot
Leestijd 2 min.

Realbotix werkt aan een man die nooit zeurt, vrouwen het ultieme genot geeft in bed en doet wat er gevraagd wordt. Klinkt toch als te mooi om te waar te zijn? Maar het is wel degelijk werkelijkheid.

Eigen persoonlijkheid 

Henry de seksrobot is voorlopig alleen te verkrijgen met een Britse nationaliteit (lekker zwoel) en heeft een op maat gemaakte persoonlijkheid. Via een app kan je hem ook gedichten laten voorlezen of je favoriete liedjes laten zingen. Bovendien heeft de hunk een bionische penis die kan dienen als een vibrator. Maar volgens CEO Matt McMullen is dat niet het allerbelangrijkste. "Eenzaamheid is een groot probleem in onze maatschappij. Vrouwen willen net als mannen gezelschap en Henry kan hen dat geven. "

Prijzig popje 

De pop is wel niet goedkoop. Hoe meer opties je wil, hoe dieper je in je broekzak moet tasten. Gemiddeld zal je tussen de 7.000 en de 9.000 euro voor Henry moeten betalen. Maar McMullen is ervan overtuigd dat er genoeg vrouwen zijn die dat geld willen betalen om toch maar eventjes dat gevoel van genegenheid te ervaren.