Weduwe Philip Cracco vormt koppel met ex van Tanja Dexters

Eerder dit jaar verloor Aisha Van Zele haar man Philip Cracco aan kanker. Het koppel was vooral bekend door hun passage in 'The Sky is the Limit'. Amper 7 maanden later samen is zij alweer verliefd en de gelukkige is geen onbekende: Miguel Dheedene, de 46-jarige ex van Tanja Dexters.
door
aaron.verbrugghe
Leestijd 1 min.

Een maand geleden ontmoette ze hem voor het eerst toen ze afsprak met een vriendin, toevallig de schoonzus van Miguel. "Liefde op het eerste gezicht was het misschien niet, maar er was wel een serieuze vonk. Wie mij kan doen lachen, komt meteen al een heel eind", vertelt Van Zele (35) aan de Gazet van Antwerpen.

"Voorzichtig verliefd"

Tijdens de weken daarna spraken ze regelmatig af, om samen iets leuks te gaan doen. En elkaar beter te leren kennen, stapje per stapje. "Laten we zeggen dat ik voorzichtig verliefd ben", klinkt het.

Miguel Dheedene in 2009 met ex Tanja Dexters.

Aisha beseft dat er achterklap zal zijn. "Misschien vinden sommigen het te snel om aan iets nieuws te beginnen. Natuurlijk werkt de pers dat ook een beetje in de hand", aldus Aisha. "Daarom had ik onze relatie liever nog even stilgehouden. Maar eens de geruchtenmolen begint te draaien, is er geen houden meer aan."