Welke invloed heeft een digitale detox op je relatie?

In onze smartphonetijden worden relaties voor de helft digitaal onderhouden. Deze koppels gingen de uitdaging aan om elkaar veertig dagen geen berichtjes te sturen. Bellen en mailen mochten ze wel nog doen. 
door
Charlotte
Leestijd 1 min.

Wat bleek? De digitale detox bleek moeilijker dan ze dachten. Ze moesten zich het meest inhouden om iets doms of grappigs door te sturen, om af te spreken via hun gsm, of om te verwittigen met een sms'je wanneer ze te laat zouden komen.

Positief is dat deze koppels na een paar dagen een diepere verbondenheid voelden in het echte leven. "We deden meer dingen samen, en spraken elkaar vaker via de telefoon", klinkt het opfgetogen.

 

 

News

meer News

Spotlight

Lichaamsdelen vermiste Nederlandse gevonden in Brazilië

In de baai van Guanabara bij de Braziliaanse stad Rio de Janeiro zijn lichaamsdelen gevonden van de Nederlandse Britt Blom (36). Het Nederlandse ministerie van Buitenlandse Zaken bevestigt berichtgeving daarover van Braziliaanse media. Blom verdween in december vorig jaar op weg naar een feest, waar ze nooit aankwam. Wanneer de resten zijn gevonden, is niet duidelijk.

meer Spotlight