Wesley Sneijder en zijn Yolanthe gaan scheiden

Na een huwelijk van bijna acht jaar gaan de Nederlandse voetballer Wesley Sneijder en zijn vrouw Yolanthe uit elkaar. Dat heeft het management bevestigd.
door
aaron.verbrugghe
Leestijd 1 min.

"Yolanthe Sneijder-Cabau en Wesley Sneijder-Cabau hebben besloten uit elkaar te gaan. Zij hopen op respect voor hun privacy. Beiden houden een voorlopige pers- en mediastop", klinkt het in de de mededeling. Of zij ook juridisch gaan scheiden, is nog niet geweten. Over de reden van deze beslissing, zullen ze geen mededelingen doen.

Geruchten 

Geruchten over een huwelijkscrisis gaan al langere tijd. Zo werden de twee nog nauwelijks samen gespot, verschenen er geen foto's van hen samen op sociale media en wijzigde de ravissante Yolanthe haar naam op Instagram onlangs van Yolanthe Sneijder naar Yolanthe Cabau.

De presentatrice liet destijds weten: "Gelukkig kunnen we samen nog steeds lachen om al die onzin. Elke relatie heeft zijn ups en downs en dat is bij ons niet anders. Maar wij willen niks liever dan samen oud worden; we zijn stapelgek op elkaar."

Wesley en Yolanthe, wereldberoemd bij onze noorderburen, gaven elkaar in april 2010 het jawoord in Italië. In 2015 kreeg het koppel een zoon, Xess Xava. Wesley heeft uit een eerder huwelijk met zijn jeugdliefde Ramona ook een zoon, Jessey.