Willy Naessens: "Ik heb 3 miljoen euro uitgespaard door 'The Sky Is The Limit'"

Zijn deelname aan 'The Sky Is The Limit' heeft Willy Naessens geen windeieren gelegd. De zakenman rekende uit dat de gratis publiciteit hem 2 à 3 miljoen euro heeft bespaard.
door
Xavier
Leestijd 1 min.

Willy Naessens is er al sinds het eerste seizoen van 'The Sky Is The Limit' bij en de 78-jarige zakenman is uitgegroeid tot een van de populairste figuren van het programma. Hij neemt de camera's graag mee naar zijn evenementen en bouwwerven en dat levert hem natuurlijk gratis publiciteit op. Volgens de West-Vlaming bespaarde hij zo al 2 à 3 miljoen euro uit, zegt hij in De Tijd.

Meer zwembaden aan de man gebracht

Zijn deelname aan het programma had ook een rechtstreekse invloed op zijn verkoopcijfers. Tijdens de uitzendingen steeg het aantal verkochte zwembaden met 18% en de omzet van de industriële bouwwerken nam zelfs met 24% toe. Het bedrijf van Naessens heeft 1.350 mensen in dienst.

News

meer News

Spotlight

7% van de Belgen had ooit ongeval met alcohol achter het stuur

Zeven procent van de Belgen had ooit een verkeersongeval waarbij alcohol achter het stuur meespeelde. Dat blijkt uit een Europese enquête. Bovendien kregen vorig jaar bijna 47.000 bestuurders een boete voor rijden onder invloed van alcohol, gemiddeld 128 per dag.

meer Spotlight