Willy Naessens kiest voor plastische chirurgie: "Dit wordt mijn vierde facelift"

Ondernemer Willy Naessens is al 80, maar ziet er liever piepjong uit. Daarom ondergaat hij zijn vierde mini-facelift: “Een kalkoennek met rimpels onder de kin, afschuwelijk”, zegt hij in een interview met Dag Allemaal.
door
Janne
Leestijd 1 min.

Hoewel Naessens al lang op pensioen zou mogen gaan, denkt hij met zijn 36 bedrijven, 26 fabrieken en 1.500 personeelsleden nog niet aan stoppen. De echtgenoot van Marie-Jeanne verklapt in Dag Allemaal dat hij zich niet alleen jong voelt, maar er ook jong wil blijven uitzien: “Ik ben ijdel”, geeft Naessens toe. “Ik heb al drie keer een mini-facelift laten doen en binnenkort ga ik voor een vierde keer. Mijn vader had op latere leeftijd een kalkoennek. Vijf centimeter gerimpeld vlees dat onder zijn kin bengelde. Ik keek daar constant naar, afschuwelijk.”

“Ik nam me toen al voor: bij mij zal dat niet waar zijn. Vandaar de mini-lift. Om 8 uur 's ochtends binnen, 's middags buiten, 's namiddags in de zetel hangen en de dag erna met lappen op mijn gezicht achter mijn bureau. Het moet om de paar jaar opnieuw gebeuren, maar dat heb ik ervoor over”, aldus de ondernemer.

News

meer News

Spotlight

Hoe saai is jouw datingprofiel?

Iedereen die single of poly is, zit tegenwoordig op een datingapp om nieuwe mensen te leren kennen. Maar hoe weet je of jouw datingprofiel niet te saai is? Maak kennis met de tegenhanger van de ‘red flags’, de ‘beige flags’.

meer Spotlight