Work-out voor op de trein

Je wilt graag aan je conditie werken maar je hebt 's ochtends geen tijd? En 's avonds komt er ook niets van in huis omdat je geen fut meer hebt? Om je te helpen én tijd te besparen, ging Metro op zoek naar een handige lifehack waarmee je tijd kan uitsparen en aan je conditie kan werken. We testten enkele handige en poepsimpele fitnessoefeningen die je naar hartenlust kunt proberen op de trein.
door
Liesbeth
Leestijd 1 min.

1. Hiel omhoog

Zit recht op je stoel en plaats je voeten naast elkaar. Til je hielen omhoog zodat enkel de toppen van je tenen de grond nog raken. Hou deze positie vijf seconden aan, en laat je voet dan opnieuw zakken. Herhaal deze oefening tien keer.

2. Hiel omlaag

Deze oefening is net het omgekeerde van de vorige work-out. Nu is het dus de bedoeling dat je enkel je tenen van de grond haalt. Hou deze positie vijf seconden aan en herhaal ze tien keer.

3. Been gestrekt

Strek je been recht voor je uit, net boven de treinzetel voor jou. Draai dan je voet vijftien keer in de richting van de klok, en vijftien keer tegen de richting van de klok in. Herhaal deze oefening met je andere been.

4. Rug stretchen

Strek je beide armen boven je hoofd, zo ver als je kan. Grijp met je ene hand je elleboog vast en trek er zachtjes aan. Hou deze stretch aan voor vijftien seconden.

5. Schouders stretchen

Plaats je rechterarm boven je linkerelleboog, en duw je elleboog zachtjes naar je schouder. Hou deze stretch vol voor 15 seconden, en herhaal deze oefening 15 keer.

News

meer News

Spotlight

Delen van broncode Twitter gelekt op internet

Delen van de broncode van microblogiste Twitter hebben online gestaan na een groot datalek. Dat blijkt uit gerechtelijke documenten. De gevoelige data werden gepubliceerd op het platform GitHub. Twitter heeft nu aan de Californische rechtbank gevraagd GitHub op te dragen bekend te maken wie de persoon is die de code deelde en wie de code gedownload heeft.

meer Spotlight