'Work'-restaurant niet gediend van druggebruik

Restaurant ‘The Real Jerk' in Toronto viert hoogtij nadat de clip ‘Work' van Rihanna en Drake er kort geleden werd opgenomen. Toch wil de staff even duidelijk stellen dat ze een fatsoenlijk restaurant zijn nadat de clip heel wat stof deed opwaaien.
door
delphine
Leestijd 2 min.

Sommigen zijn helemaal weg van de nieuwe clip ‘Work' en beginnen spontaan te twerken. Anderen vinden het een schande want voor hen lijkt het meer op pornografie dan op een videoclip. De meningen zijn verdeeld. In de clip komen er verschillende stukken in terug waar jointjes worden gerold en gerookt in restaurant ‘The Real Jerk' waar Drake vaste klant is. Er is dus een kleine kans dat je hem daar effectief tegen het lijf kan lopen. Volgens het personeel bestelt hij regelmatig de geroosterde kip of de ossenhaas.

Lili Pottinger, mede-eigenaar van ‘The Real Jerk', zag de omzet de afgelopen dagen met 20 procent stijgen. Hoe gelukkig ze er ook mee is, ze wilt even iets ophelderen: “Ik hou van de clip van Rihanna en Drake, maar The Real Jerk is een deftig restaurant en hanteert een nultolerantie inzake druggebruik”, aldus Pottinger. Er komen steeds meer klanten over de vloer want ze hopen om Drake en Rihanna er te zien. Ze durven al eens wat wiet mee te nemen om zich even in de clip van ‘Work' te wanen. En daar is The Real Jerk niet mee gediend.

WORKWORKWORKWORKWORK ???? QUEEN @rihanna ????? #WORKvideo pic.twitter.com/StxylQe8Sq

— ANTI ? (@QuentinBouhafs) February 22, 2016

#ICYMI: @Rihanna's #WORKvideo came out today and the song became her 14th No. 1 on the Billboard Hot 100. ??? pic.twitter.com/NM8LcA3pZc

— RihannaDaily.com (@RihannaDaily) February 22, 2016

— CBC Toronto (@CBCToronto) February 22, 2016

News

meer News

Spotlight

meer Spotlight