WOW! Zoveel verdienen 'Temptation'-Rosanna en Niels per maand met OnlyFans

Onlyfans is big business voor Rosanna Voorwald en haar vriend Niels van der Zanden. In een documentaire onthullen ze hoeveel ze ermee verdienen, maar er hangen ook wel nadelen aan vast.
door
koen.de.nef
Leestijd 2 min.

Rosanna (28) en Niels (31) namen in 2017 als koppel deel aan 'Temptation Island' en verwierven op die manier heel wat bekendheid. Intussen heeft Rosanna 315.000 volgers op Instagram en Niels 143.000. Ze beschikken allebei tevens over een OnlyFans-account, waar net iets meer getoond mag worden dan op Instagram.

Gouden business

Maar voor die extra content moet je wel betalen. En dat levert Rosanna en Niels behoorlijk wat centjes op. Zo verdienen ze samen maar liefst 30.000 euro per maand. "Ik vind het gewoon echt een gouden business. Ik ben echt blij dat het bestaat", vertelt Rosanna in de Videoland-documentaire 'OnlyFans Uncovered'. Ook Niels doet er maar al te graag aan mee, al beseft hij dat de verwachtingen van de leden steeds hoger liggen. "De fans verwachten ook steeds meer. Je gaat ook steeds verder", klinkt het.

Geen normaal werk

Van zo'n maandloon droomt menig mens, maar er zijn wel wat consequenties aan verbonden. Zo vreest Rosanna dat ze later misschien niet meer aan normaal werk geraakt. "Als ik ooit nog normaal wil gaan werken, dan zou dat misschien een probleem kunnen zijn", bedenkt ze zich. Al weet Niels niet of dat echt een probleem hoeft te zijn. "Normaal werk zie ik jou ook niet doen", knipoogt hij.