YES! De ‘Friends’-reünie kan je ook bekijken in België

Goed nieuws voor alle fans van Friends: de langverwachte reünie zal ook in België te zien zijn! Op dinsdag 1 juni kunnen we Rachel, Monica, Phoebe, Joey, Chandler en Ross weer op ons beeldscherm verwachten. De special zal op Streamz en Play4 uitgezonden worden.

door
Online redactie
Leestijd 1 min.

We hebben lang moeten wachten, maar het is eindelijk zover: de ‘Friends’-reünie komt eraan en zal ook in België te bekijken zijn. Vanaf volgende week dinsdag verschijnt het op Streamz en Play4 zendt de special die dag éénmalig uit. De acteurs zullen terugblikken op de tien seizoenen van de populaire serie. De zes vrienden lezen samen de scenario’s, testen elkaars geheugen met een quiz en verklappen hun geheimen van op de set. De Britse televisiepresentator James Cordon presenteert de show.

Special guests

Tijdens de reünie komen er ook gasten langs die vertellen hoe de serie tot stand kwam en welke impact het op hen heeft gehad. Dit zijn onder andere David Beckham, Justin Bieber, BTS, Cara Delevingne en Lady Gaga. Daarnaast zullen oude bekenden zoals Maggie Wheeler (Janice), Reese Witherspoon (speelde de zus van Rachel) en James Michael Tyler (de barista van Central Perk) verschijnen.