Zac Efron speelt seriemoordenaar Ted Bundy

'High School Musical'-ster Zac Efron verandert van koers. Binnenkort is de acteur te zien als seriemoordenaar Ted Bundy in de film 'Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile'. 
door
Bieke.Truyaert
Leestijd 1 min.

De film is gebaseerd op waargebeurde feiten. Het vertelt het verhaal van de crimineel Ted Bundy, die in de jaren 70 zeker 30 jonge vrouwen in minstens 5 verschillende Amerikaanse staten vermoordde. Zac Efron zal de rol van Ted Bundy op zich nemen. De 29-jarige ster zal de crimineel vertolken als iemand verdroven en ordinair, maar ook een tikkeltje charismatisch.

Paradise Lost

'Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile' wordt geregisseerd door Joe Berlinger, bekend van onder meer de documentaire 'Paradise Lost'. De film vertelt het verhaal vanuit het standpunt van Elizabeth Kloepfer, de vriendin van de crimineel. Zij is diegene die hem uiteindelijk ook aangaf bij de politie.

De opnames gaan dit najaar van start. Naast Efron zijn er nog geen andere acteurs bekendgemaakt.

News

meer News

Spotlight

Delen van broncode Twitter gelekt op internet

Delen van de broncode van microblogiste Twitter hebben online gestaan na een groot datalek. Dat blijkt uit gerechtelijke documenten. De gevoelige data werden gepubliceerd op het platform GitHub. Twitter heeft nu aan de Californische rechtbank gevraagd GitHub op te dragen bekend te maken wie de persoon is die de code deelde en wie de code gedownload heeft.

meer Spotlight