Zes keer winkelen op Black Friday

En dan de vraag die op ieders lippen brandt. In welke winkels kan je vandaag de beste deals scoren? Als je het slim aanpakt, bespaar je heel wat geld en mag je jezelf al eens een extraatje gunnen. Wij helpen je alvast op weg.
door
Janne
Leestijd 2 min.

Janne Vandevelde

Voor sneakerfans...

Sneakers heb je nooit genoeg. Helaas zegt je portemonnee op een bepaald moment stop. Gelukkig kan je vandaag bij merken als Adidas en Nike een nieuw paar schoenen kopen aan 30% korting.

Voor beautykings and -queens…

Cosmetica kan een serieuze hap uit je budget zijn. Voor een nieuwe fles parfum betaal je al gauw meer dan 50 euro. Ben je van plan nieuwe beautyproducten aan te schaffen? Dan doe je dat maar beter dit weekend. Ici Paris XL bijvoorbeeld plaatst verschillende luchtjes, make-up en andere verzorgingsproducten in de aanbieding.

Voor binnenhuisarchitecten…

Nog op zoek naar een sofa of kleerkast? Dan was het wijs te wachten met kopen tot Black Friday. Ook meubels kan je nu aan een lagere prijs kopen, onder andere bij Leen Bakker. De meubelketen komt uit Nederland maar heeft ondertussen ook verschillende filialen in België.

Voor stoeipoezen…

Op een dag als vandaag kan je jezelf iets meer veroorloven. Denk daarbij verder dan een nieuwe outfit. Ook wat onder je kleren zit, is belangrijk om je goed te voelen. Bij Hunkemöller gaan lingeriesetjes vandaag als zoete broodjes over de toonbank, dus wacht niet tot jouw maat uitverkocht is! Of investeer je liever in een comfy pyjama?

Voor meerwaardezoekers…

Wie op zoek is naar een tikkeltje luxe, zal zich thuis voelen in Maasmechelen Village. In het gezelligste shopdorp van het land koop je merken als Essentiel, Diesel en Swarovski tot -50% op outletprijzen. Speciaal voor Black Friday is de Village tot 22 uur open.

Voor elektronicafreaks…

Ook gamers komen op Black Friday aan hun trekken. PlayStation biedt bijvoorbeeld een promopack aan met een PlayStation 4, twee controllers en de Spider-Man game. Wil jij absoluut pronken met de nieuwste smartphone of laptop? Kijk ook uit je doppen bij Media Markt. De elektronicawinkel gaat er prat op de beste deals voor te schotelen, en dat doen ze ook op Black Friday.