Zet eens het hoofd van je partner (of crush) op een dildo

Seksspeeltjes zijn leuk. Ze geven kleur aan je seksleven en zorgen ervoor dat je ook in je eentje plezier kan beleven. Het enige nadeel? Het kan nogal onpersoonlijk overkomen. Wobbly Willy brengt daar nu verandering in. Het bedrijf laat je het hoofd van je lief of crush op een dildo zetten.
door
camille.van.puymbroeck
Leestijd 1 min.

LAT-relatie of crush

Een mens kan verschillende redenen hebben om een gepersonaliseerde dildo te hebben. Wie weet zit je lief wel aan de andere kant van de wereld en heb je nood aan een geheugensteuntje om beter te kunnen genieten. Of misschien heb je een crush op de buurman en word je helemaal gek als je aan hem denkt. Of je vindt het gewoon grappig om een hoofd op je dildo te laten zetten. Wat de reden ook mag zijn, ieder z'n ding én hoofd.

Vervangbaar

Concreet kan je op de website verschillende foto's van iemand uploaden en enkele algemene uiterlijke kenmerken aanduiden. Vervolgens krijg je een voorlopige versie van het hoofd te zien, dat je indien nodig nog kan bijsturen. Het hoofdje is volledig gemaakt uit polymeer en is vervangbaar - je grote liefde kan natuurlijk zomaar je ex worden en dan zit je daar met je gepersonaliseerde dildo. Voor de duidelijkheid: de dildo trilt niet en je kan ook geen beroemdheden op het speeltje laten zetten.