Zie jij wat er scheelt met deze foto?

Een foto van vier meisjes gaat momenteel viraal. Op het eerste gezicht lijkt het een gewoon vakantiekiekje, maar als je goed kijkt, zie je dat er iets niet klopt aan het beeld.
door
yannick.lequime
Leestijd 1 min.

De foto werd gisteren gedeeld op sociale netwerksite Imgur en daar werd het jolige beeld al ongeveer een half miljoen keer bekeken. In eerste instantie zijn het waarschijnlijk de meisjes zelf - en dan vooral de zwoele pose van de linkse dame - die de aandacht trekken. Dat blijkt ook duidelijk uit de vele reacties die geplaatst zijn bij de foto. "Ik word de hele tijd afgeleid door het achterwerk van het linkse meisje", zegt één Imgurgebruiker.

Maar als je je ogen kan afwenden van de derrière van het blonde meisje, merk je dat er iets vreemd aan de hand is op de achtergrond. Als het je nog niet opgevallen was: alle voorbijgangers hebben hetzelfde hoofd.

Foto Imgur

Wie is eruit geknipt?

Nog heel wat andere mensen breken zich het hoofd over de man in de oranje short, die uit het beeld werd geknipt. "Niet dat het ertoe doet, maar wie is die kerel met de oranje short?", zo vraagt iemand zich af. "Hij moet bekend zijn of superknap dat die dames allemaal met hem op de foto willen en waarom is hij eruit geknipt?", klinkt het nog.

News

meer News

Spotlight

Lichaamsdelen vermiste Nederlandse gevonden in Brazilië

In de baai van Guanabara bij de Braziliaanse stad Rio de Janeiro zijn lichaamsdelen gevonden van de Nederlandse Britt Blom (36). Het Nederlandse ministerie van Buitenlandse Zaken bevestigt berichtgeving daarover van Braziliaanse media. Blom verdween in december vorig jaar op weg naar een feest, waar ze nooit aankwam. Wanneer de resten zijn gevonden, is niet duidelijk.

meer Spotlight