Zijn Famke Louise en Ronnie Flex dan toch een setje?

Hoewel ze beiden de lippen stijf op mekaar houden, wijst alles er inmiddels op dat Famke Louise en Ronnie Flex een koppel zijn. Nadat de Instagram-ster onlangs een onthullend kiekje deelde van een slapende Ronnie Flex, is er haast geen ontkennen meer aan.
door
aaron.verbrugghe
Leestijd 2 min.

De twee werken vaak samen en duiken regelmatig op in elkaars Instagram Stories, maar voor de rest houden ze hun relatie aardig privé. Roddels over een vermeende affaire deden ze steeds af als onzin. Sommige foto's die werden gepost, zoals die hieronder, wezen echter al op een meer dan enkel professionele verstandhouding.

 

Voir cette publication sur Instagram

 

Snurkende Ronnie

Famke Louise deelde recent een korte video op haar Instagram. In haar 'stories' zien we Ronnie Flex midden in de nacht slapend in bed. En we horen hem ook. Famke grapt: ‘@ronnieflex010 snurkie'. Ze verwijderde de video snel, maar het kwaad was al geschied.

Foto Instagram / @famkelouise

Ooievaar komt bijna langs

Het zijn drukke tijden voor Ronnie Flex, die binnenkort ook vader gaat worden, weliswaar niet met Famke. Eveneens op Instagram kondigde de moeder van zijn ongeboren kindje, de Rotterdamse DJ Wef, aan dat met zwangerschapsverlof gaat.

"The love die ik in 2018 heb mogen ontvangen was unreal", klinkt het in TLP-achtig Nederlands. "Wil elke feestganger bedanken voor de support ondanks mijn situatie", verwijzend naar de zwangerschap. En het kindje zal niet te lang meer op zich laten wachten, want ze geeft aan op 26 januari terug te komen.