Zo krijg je je tanden witter dan wit

Droom je van een hagelwitte glimlach? Dan hebben wij goed nieuws: daar heb je helemaal geen dure en ongezonde bleaching voor nodig. Met wat kokosolie en kurkuma kom je al een heel eind.
door
Mare
Leestijd 1 min.

Een stralende glimlach is voor veel mannen en vrouwen het ultieme verleidingswapen. Met dank aan de beugel staan die tanden voor veel mensen recht, maar dat wil niet zeggen dat ze ook mooi wit zijn. Voor je een dure bleaching overweegt, is het misschien handig om dit trucje eerst uit te proberen.

Poetsen maar

Je hebt er één eetlepel kokosolie en één theelepel kurkuma voor nodig. Die twee bestanddelen mix je in een bakje tot het geheel een pasta wordt waarmee je gemakkelijk je tanden kan poetsen. Laat het goedje enkele minuten zitten op je tanden voordat je het uitspoelt.

De kurkuma verwijdert de eventuele tandplak op je gebit en elimineert ook de verkleurde plekjes. Verder is het ook een natuurlijk antibacterieel middel dat goed is voor je tanden én voor je mond. Er zijn dus weinig redenen om dit trucje niet te proberen.