Zo ontdek je of je partner vreemdgaat

In de liefde gaan we er nog altijd vanuit dat onze partner ons eeuwig en altijd trouw zal blijven. Helaas is dit niet altijd het geval. Sommige mannen en vrouwen zijn zo zeker dat hun partner een scheve schaats rijdt, dat ze een privédetective inhuren om de schuldige op heterdaad te betrappen.
door
Axelle.Lot
Leestijd 2 min.

 Tom Martin is er zo één en vertelt wat de meest opvallende signalen van bedrog zijn.

Martin is al meer dan 40 jaar privédetective en schreef zijn ervaringen neer in een boek 'Seeing Life through Private Eyes'Nu doet hij ook zijn boekje open in The Independent. Als je partner één of twee van zijn beruchte signalen vertoont, moet je nog niet argwanig worden, zijn het er vier of meer, dan heb wel reden tot ongerustheid volgens hem.

De meest voorkomende tekenen aan de wand zijn op het eerste zicht voor de hand liggend: minder seks, overwerken en vijandig gedrag. Draagt je man of vrouw plots heel modieuze kledij of brengt hij of zij heel veel tijd door in de fitness? Dan spookt er ook misschien iemand nieuw door zijn of haar hoofd. "De belangrijkste tip die ik mensen kan meegeven, is intuïtie. Volg je buikgevoel. Heb je het idee dat je bedrogen wordt, dan is dit helaas ook vaak het gevoel."

Technologie 

"Sinds de opkomst van internet en smartphones, is onze hulp (privédetectives) een beetje overbodig geworden. Het is veel makkelijker geworden om mensen te betrappen. Maar daardoor schieten mensen ook sneller in paniek en riskeren ze een goede relatie op de helling te zetten door jaloers en bezitterig gedrag. Niet iedereen die een sms stuurt, pleegt daarom bedrog."