Zo reageerde Kit Harington toen hij het laatste script van 'Game of Thrones' las

In 2019 komt het laatste seizoen van de populaire reeks 'Game of Thrones' uit en Kit Harington heeft het script al kunnen lezen. "Ik heb moeten huilen", vertelt hij.
door
Heleen
Leestijd 1 min.

Veel kon de Britse acteur, die de rol van Jon Snow op zich neemt, nog niet lossen, want zoals altijd wordt de cast een strenge zwijgplicht opgelegd.

Tijdens een interview met ‘The One Show' op BBC vertelde hij dat de hele cast al eens door het laatste seizoen ging. "Nu weet ik dus eigenlijk alles", zei hij.  "Ik heb gehuild op het einde. Je moet weten dat niemand na acht jaar zo hard om de serie geeft als wij.”

Afscheid

"Ik heb nooit langer deel van iets uitgemaakt, school, acteerschool, eender wat. Ik word emotioneel van de gedachte. Het wordt een vreemd jaar waarin ik afscheid zal moeten nemen van iedereen", klonk het nog.

News

meer News

Spotlight

Delen van broncode Twitter gelekt op internet

Delen van de broncode van microblogiste Twitter hebben online gestaan na een groot datalek. Dat blijkt uit gerechtelijke documenten. De gevoelige data werden gepubliceerd op het platform GitHub. Twitter heeft nu aan de Californische rechtbank gevraagd GitHub op te dragen bekend te maken wie de persoon is die de code deelde en wie de code gedownload heeft.

meer Spotlight