Bruid zegt huwelijk af wanneer ze DIT geheim tussen haar verloofde en haar moeder ontdekt

Een vrouw die op het punt stond om te trouwen, heeft haar grote dag op het laatste nippertje geannuleerd. Ze kwam er immers achter dat haar moeder van alles achter haar rug geregeld had.

door
Online redactie
Leestijd 2 min.

De vrouw vertelt dat ze een tijdje geleden begon te daten met een man. Na twee maanden vroeg hij haar al ten huwelijk. Hoewel ze dat erg vroeg vond, zei ze toch ‘ja’. “Het ging allemaal zo snel en ik was stapelverliefd. Dus toen hij mij ten huwelijk vroeg met een pracht van een ring, ging ik er gewoon voor en zei ik ‘ja’. Ik had niets te verliezen”, vertelt ze aan Buzzfeed.

Alles betalen

Toen ze hoorde dat haar ouders erop stonden om hun trouwdag te betalen, vertrouwde ze het zaakje niet. “Mijn moeder kocht een enorm duur trouwkleed voor mij en ze betaalden alles. Ik vroeg mijn verloofde waarom zijn ouders niets betaalden, maar hij zei dat zijn familie arm was”, klinkt het.

Ze vond het vreemd dat hij dan toch zo’n dure trouwring voor haar kon kopen, dus ging ze naar de juwelier waar de ring gekocht was. Daar ontdekte ze wat er gaande was. “De juwelier herinnerde zich de aankoop nog goed. Blijkbaar had mijn verloofde de ring niet gekocht, maar mijn moeder. Ze kocht hem een maand voor mijn verloofde en ik begonnen te daten”, legt ze uit.

Daten met vrouw

Blijkbaar had haar moeder dus alles geregeld, van de date tot het huwelijk. “Ze betaalde voor al onze dates en ons huwelijk omdat ze zo graag wilde dat ik met een man zou trouwen. Mijn verloofde deed er aan mee voor het geld”, zucht ze.

De vrouw is immers biseksueel en haar familie had het daar erg moeilijk mee. Intussen heeft ze zelf iemand gevonden. “Ik ben nu met een prachtige vrouw aan het daten en mijn moeder en ik praten niet meer met elkaar”, besluit ze.