Eerste ‘Love Island’-baby in aantocht: Lio en Marvin worden ouders

Heugelijk nieuws over Love Island: er komt een kleintje aan voor Lio en Marvin. Het koppel leerde elkaar vorig jaar kennen tijdens hun deelname aan het Streamz-programma. Ze onthullen het babynieuws met een intieme foto op Instagram.

door
Redactie Online
Leestijd 1 min.

De 23-jarige Lio is in blijde verwachting van haar eerste kindje. Papa is de 28-jarige Antwerpse makelaar Marvin, die ze leerde kennen tijdens ‘Love Island 2022’. «An adventure is about to begin», schrijft het stel bij de foto.

Smoorverliefd

De twee hebben elkaar gevonden tijdens het derde seizoen van ‘Love Island’. De West-Vlaamse Lio stapte als bombshell Casa Amor binnen en Marvin was meteen verkocht. Hoewel ze vlak voor de finale hun koffers moesten pakken, was de vonk nog lang niet gedoofd. Hun toewijding aan elkaar reikte verder dan het huis.

Terwijl de meeste koppels van dat seizoen hun eigen weg zijn gegaan, zijn Lio en Marvin nog steeds happy together. Zo kregen we in de reünie op Valentijn te zien dat ze nog steeds smoorverliefd zijn op elkaar. En met de aankomst van een kleintje in het verschiet, wacht er hopelijk nog veel meer geluk voor hen.