Ontdek Tim Burton’s Labyrinth in Brussel

Na succesvolle uitverkochte edities in Madrid en Parijs met meer dan 500.000 bezoekers, opent Tour & Taxis in Brussel vanaf 20 oktober 2023 de deuren voor Tim Burton's Labyrinth. Het labyrint is tot stand gekomen in nauwe samenwerking met Tim Burton en zijn team, met als voornaamste doel een magische ervaring te bieden die voor elke bezoeker uniek is. Tickets zijn vanaf vandaag beeschikbaar!

door
Redactie Online
Leestijd 1 min.

Zoals de naam al suggereert, omvat de beleving een intrigerend labyrint dat uitnodigt om een eigen weg te banen en te verdwalen in een ontdekkingstocht. Tim Burton heeft het treffend omschreven als een «fantastische kermis». Deze opmerkelijke reis voert je door het creatieve universum van de regisseur, producent, schrijver en kunstenaar. De expositie neemt je mee naar het duistere en magische bos van ‘The Corpse’s Bride’, laat je de kleurrijke personages herontdekken uit ‘Edward Scissorhands’, ‘Charlie and the Chocolate Factory’, en ‘Beetlejuice’, en dompelt je onder in de buitengewone werelden van ‘Alice in Wonderland’ en ‘The Nightmare Before Christmas’.

Langs de route zijn er naast de originele werken ook levensgrote personages, decors, kostuums, teksten en animaties. Elke kamer onthult een ander thema, waarbij de bezoekers zelf hun pad kunnen kiezen en bepalen.

De deuren gaan open vanaf vrijdag 20 oktober in Shed 3, Tour & Taxis, Brussel. Tickets zijn vanaf nu beschikbaar.

Alles wat je echt wilt weten vind je op metrotime.be