Xander De Rycke kondigt opnieuw extra show in Lotto Arena aan

Xander De Rycke slaat opnieuw toe. Enkele maanden geleden kondigde hij een nieuwe editie van ‘Xander De Rycke houdt het voor bekeken’ (HHVB) aan in Lotto Arena Antwerpen:een comedyspecial over het voorbije film- en televisiejaar in Vlaanderen. De show verkocht aan sneltempo uit en amper een paar uur later werd al een extra voorstelling toegevoegd. Ook die is nu helemaal volzet, waardoor een derde zich aandringt: Xander De Rycke houdt het voor bekeken op donderdag 28 december 2023 in Lotto Arena Antwerpen.

door
Redactie Online
Leestijd 1 min.

De afgelopen jaren wist Xander De Rycke zich te ontpoppen tot een van de meest geprezen comedians van het land, dankzij zijn mix van meesterlijke observaties en scherpe kritiek. Als geen ander is hij in staat om de Vlaamse film en televisie onder de loep te nemen en daarbij geen spaan heel te laten. Dat succes vertaalt zich nu in een derde Lotto Arenashow.

«Onwezenlijk»

«Het is onwezenlijk om te bedenken dat deze show zeven jaar geleden begon in cafés met een vijftigtal aanwezigen. Ik ben dan ook enorm dankbaar dat mijn fans samen met mij de verhuis naar de Lotto Arena willen maken.»

Alles wat je echt wilt weten vind je op Metrotime.be