Hangar en Paradise City Festival organiseren 10 uur durende rave in Gare Maritime

Mark your calender! Het Brusselse collectief Hangar en Paradise City Festival nemen zaterdag 9 december de bruisende locatie van Gare Maritime over voor een 10 uur durende rave. Bezoekers kunnen zich die dag van 15 uur tot 1 uur ’s nachts opmaken voor een eclectische en genre-bending line-up met onder meer een speciale extended set van het Zwitserse duo Adriatique.

door
Redactie online
Leestijd 1 min.

Hangar en Paradise City Festival beloven daarnaast een ongeziene audiovisuele show met een «adembenemende waterval», waarbij de typisch industriële kenmerken van Hangar samen worden gebracht met het warme en ecologische karakter van Paradise City Festival.

Cameron Heal van Hangar: «Hangar en Paradise City Festival delen samen een lange geschiedenis. We krijgen al jaren de kans om een podium te hosten op hun prachtige festival, dus we zijn erg enthousiast om nu samen te werken aan dit gloednieuwe evenement in Brussel. Het team van Paradise City Festival is als familie voor ons». Volgens de organisatoren zijn al zo’n 5.000 tickets verkocht. Meer namen worden binnenkort toegevoegd aan het affiche.