Agente schreeuwt het uit wanneer collega te laat remt en haar aanrijdt: «Vreselijk!» (video)

Een politieagente is gewond geraakt toen een collega haar tijdens een interventie per ongeluk aanreed. Ze werd naar het ziekenhuis gevoerd, maar verkeert niet in levensgevaar.

Accepteer cookies om deze inhoud weer te geven.
Accepteer cookies om deze inhoud weer te geven.
door
Redactie Online
Leestijd 1 min.

Het incident speelde zich gisteren af in Mitcham, een wijk in het zuiden van Londen. De politie was bezig met een achtervolging van vijf mensen die een overval hadden gepleegd. Toen de auto van de daders klemgereden werd, liepen ze te voet weg.

Geplet tussen twee voertuigen

Op beelden is te zien hoe een politieagente vervolgens naar de koffer van haar wagen loopt. Op dat moment komt er een undercover politieauto aan, maar de agent remt te laat. De vrouw raakt daardoor even geplet tussen haar voertuig en dat van haar collega. De vrouw werd meteen verzorgd en naar het ziekenhuis gebracht. Haar verwondingen zijn niet levensbedreigend.

De overvallers werden uiteindelijk opgepakt. Ze worden verdacht van overval, diefstal van een voertuig en bezit van wapens.

Steun

Het filmpje werd gedeeld op Twitter, waar er met verontwaardiging gereageerd wordt. «Vreselijk voor haar», «Ik hoop dat ze snel herstelt», en «Hoe kan iemand zo slecht rijden?», lezen we onder meer in de reacties.

Opgelet! Onderstaande beelden zijn niet geschikt voor gevoelige kijkers.