Barman helpt vrouw die lastiggevallen wordt op BRILJANTE wijze (foto)

Een barman wordt op sociale media de hemel in geprezen omdat hij een vrouw die lastiggevallen werd door een opdringerige man op geniale wijze ‘gered’ heeft.

Accepteer cookies om deze inhoud weer te geven.
door
Redactie Online
Leestijd 1 min.

Het tafereel speelde zich af in het café No Vacancy in de stad Saint Petersburg in Florida. Een vrouw genoot daar van een drankje, maar ze werd voortdurend lastiggevallen door een man die haar wilde versieren.

Stiekeme boodschap

De barman van het café had dat in de gaten en schreef een boodschap op de rekening van de vrouw. «Als deze man je lastigvalt, leg dan je paardenstaart op je andere schouder. Dan zorg ik ervoor dat hij buitengezet wordt. Hij geeft me de kriebels», valt er te lezen.

Zo gezegd, zo gedaan

Uiteindelijk werd de man uit het café gezet, zij het met de nodige moeite. «Laat die vrouw die duidelijk niet geïnteresseerd is met rust», riep de barman tegen de man. «Dat was een beetje agressief», reageerde hij. «Jij bent haar op een agressieve manier aan het versieren, dus je moet hier weg», antwoordde de barman.

Held

De vrouw was hem enorm dankbaar en deelde een foto van de barman met de boodschap op Twitter. Daar wordt hij onthaald als een held.