‘Beautyroutine’ van Trump uitgelekt: «Als een professional dat zou doen, zou die met een kanon worden weggeschoten»

De Amerikaanse talkshowpresentator Jimmy Kimmel vernam via Alyssa Farah, het hoofd strategische communicatie onder ex-president Donald Trump, één van de «minst verrassende» weetjes over laatstgenoemde. Uiteraard kon Kimmel het niet laten om het sappige wist-je-datje ter sprake te brengen in zijn populaire laatavondtalkshow ‘Jimmy Kimmel Live!’.

door
Redactie Online
Leestijd 1 min.

Farah deed in een podcast een boekje open over één van de beautyroutines van haar voormalige baas: diens make-up. Trump zou immers zélf zijn kenmerkende, oranjegetinte schmink aanbrengen. «Het gezicht van The Donald raakt men niet aan», dolde ze.

«Uiteraard brengt hij zelf zijn make-up aan», reageerde Kimmel in de uitzending van donderdag. «Kijk naar zijn schmink. Als een professional dat zou doen, zou die worden weggestuurd – uit de loop van een kanon», grapte de presentator. «Ik zou veel geld op tafel leggen om Donald Trump een make-uptutorial te zien geven op YouTube», klonk het nog. «Hij zou er zijn volgend betalend online-evenement van kunnen maken.»