BIZAR. Deze vader is woedend nadat hij boomhut voor kinderen gedwongen moet afbreken

Een Amerikaanse vader die een boomhut voor zijn zonen bouwde, heeft zich op een cynisch manier verzet tegen een kleingeestig klacht van de Vereniging van Eigenaren. «Geniet van je wandeling die nu vrij is van het ‘storende’ lawaai van spelende en lachende kinderen. Ze zijn nu weer veilig binnen, televisie aan het kijken», aldus de vader. Het internet is het helemaal met hem eens.

door
Redactie Online
Leestijd 2 min.

Een Amerikaanse vader bouwde voor zijn zonen een boomhut om in te spelen tijdens de pandemie. Iemand was daar echter niet mee opgezet en diende een klacht in bij de VvE: de Vereniging van Eigenaren. Dat is een organisatie die aan de hand van buurtvergaderingen, nieuwe reglemeten opstelt om de orde in woonbuurt te bewaren. De klacht was succesvol en leidde tot een hartverscheurend bevel waarin geëst werd dat het fort wordt afgebroken. Vreemd, want de boomhut staat in de tuin van de handige papa.

Daad van wreedheid

De vader, Dave, nagelde een boze reactie aan een nabije boom: «Uw daad van wreedheid was succesvol.» In het begin van de brief stelt hij de aanklager op een sarcastische manier gerust: «De aanwezigheid van de boomhut zal je wandeling langs mijn huis niet langer verstoren.» «Geniet van je wandeling die nu vrij is van het ‘storende’ lawaai van spelende en lachende kinderen. Ze zijn nu weer veilig binnen, televisie aan het kijken», stelt de brief vervolgens.

Dave nam een foto van de brief en postte die op Reddit. Daar gaat het bericht momenteel viraal. De Amerikaanse Vereniging van Huiseigenaren staat erom gekend om honderden absurde regels te bedenken om de «orde» in de buurt te bewaren.