Bruid beseft tijdens huwelijk dat de helft van haar trouwkleed mist: «Dit is zo grappig!» (video)

Een Amerikaanse vrouw heeft een gênant moment beleefd tijdens haar eigen trouw. Plots merkte ze dat haar bruidsjurk niet volledig was en legde ze de ceremonie stil.

Accepteer cookies om deze inhoud weer te geven.
Accepteer cookies om deze inhoud weer te geven.
door
Redactie Online
Leestijd 1 min.

Becky Jeffries stapte onlangs in het huwelijksbootje met haar verloofde. Tijdens de ceremonie werd het echter behoorlijk spannend voor iedereen. Becky nam de microfoon vlak voor de huwelijksgeloften over en legde uit dat ze haar sleep vergeten was. «Ik besef net dat de helft van mijn trouwkleed mist. Misschien kan ik het nu even in orde brengen?», klinkt het terwijl zowel de bruidegom als de gasten in een deuk liggen.

Droom

Ze vertelt dat ze twee dagen voordien een droom had over exact dezelfde situatie. «Ik denk dat jullie dit nog nooit meegemaakt hebben tijdens een trouw», knipoogt ze naar de gasten. Uiteindelijk brengt iemand de sleep en kan de ceremonie verdergezet worden.

Goed aangepakt

Becky deelde de geestige beelden op TikTok, waar ze intussen al bijna 30 miljoen keer bekeken werden. Haar volgers lachen zich te pletter, al complimenteren ze haar ook. «Ze is zo lief en totaal geen dramaqueen. Ze heeft de situatie heel goed aangepakt», «Dit is zo grappig! Leuk dat jullie ermee konden lachen», en «De bruidegom was even in shock, en wij ook», lezen we onder meer in de reacties.