Bruidegom betrapt terwijl hij DIT doet voor het altaar: «Ik zou zijn weggelopen» (video)

Er zijn enkele dingen die je best niet doet op een bruiloft: als gast een parelwitte jurk dragen, ruzie maken met de bruid of ladderzat de andere gasten irriteren op het trouwfeest. Deze Amerikaanse bruidegom voegde nog iets toe aan dat lijstje.

Accepteer cookies om deze inhoud weer te geven.
door
Redactie Online
Leestijd 2 min.

De Amerikaanse Taylor Loren plaatste een video op TikTok waarin ze terugblikt op haar trouwdag. «Vier jaar geleden liep ik naar het altaar om met te liefde van mijn leven te trouwen», aldus Loren. «Het was een van de meest emotionele momenten uit ons leven en mijn man verraste ons met het meest romantische gebaar ooit», schrijft Loren sarcastisch. Haar aanstaande echtgenoot deed namelijk iets wat velen stante pede de scheidingspapieren doet aanvragen: «Hij bekeek zijn gsm.» Op de video is te zien hoe de bruidegom snel naar zijn mobieltje kijkt terwijl zijn aanstaande vrouw naar het altaar wandelt.

Goede reden

De video op TikTok ging meteen viraal en werd ondertussen al meer dan twee miljoen keer bekeken. «Het is een zenuwtrek, soms zijn dingen overweldigend en weten we niet hoe we ons moeten gedragen», klinkt het begripvol in de comments. Maar anderen zijn heel wat minder mild. «Niet oké» en «scheiden», luidt het. Iemand anders zegt: «Ik zou me hebben omgedraaid en weggelopen zijn.» Heel wat mensen lieten daarom in de comments weten dat ze een verklaring van de man wilden horen. En volgens de man zelf heeft hij wel degelijk een goede reden om op de mooiste dag van zijn leven naar zijn smartphone te staren.

«Schat, Tiktok wilt weten waarom je naar je gsm keek», vraagt Loren in een volgende video aan haar man. «Omdat crypto nooit slaapt», antwoordt die met een glimlach. Met andere woorden: de man vond het gepast om nog snel de koersen van zijn cryptomunten te checken alvorens hij in het huwelijksbootje stapte. En hoewel de reacties daarop verdeeld zijn, vindt vrouwlief Taylor dat kennelijk helemaal prima. «Nog steeds getrouwd», staat te lezen in haar TikTok-bio. Dat Taylor zelf ook erg geïnteresseerd is in cryptomunten, heeft daar waarschijnlijk iets mee te maken.