Buur klopt aan bij OnlyFans-model dat pikante scène opneemt: «Kan het wat stiller?» (video)

Een OnlyFans-model heeft een gênant momentje beleefd toen een buurman kwam klagen over geluidsoverlast. Ze was immers vergeten dat haar raam nog openstond terwijl ze een filmpje opnam voor haar kanaal.

Accepteer cookies om deze inhoud weer te geven.
door
Redactie Online
Leestijd 2 min.

Railey Diesel was onlangs gewaagde content aan het maken voor haar OnlyFans-kanaal. Ze maakte daarbij nogal wat lawaai dat te horen was tot bij de buren. Een buurman klopte bij haar aan en vroeg of ze haar raam kon dichtdoen omdat de kinderen zich afvroegen wat er in haar appartement gaande was. «We zijn met ons gezin rustig aan het eten en ik vroeg me af of je je televisie wat zachter kon zetten of het raam dicht kon doen?», vraagt hij. «Oh, het spijt me. Uiteraard!», antwoordt ze. «Er zijn enkele kleine kinderen bij die nogal nieuwsgierig zijn naar wat je aan het kijken bent», knipoogt de man.

Tactvolle reactie

Het 31-jarige model deelde het gênante moment op TikTok. «Oh mijn God, ze dachten dat ik een ‘film’ aan het kijken was», lacht ze. De video werd intussen al meer dan 11 miljoen keer bekeken. Haar volgers vinden dat de man tactvol omging met de situatie. «Ik denk dat hij wist dat het niet de televisie was, maar dat hij gewoon beleefd probeerde te zijn», «Hij ging er erg goed mee om, en jij ook», en «Ik zou mijn valiezen genomen hebben en aan de andere kant van het land gaan wonen zijn», klinkt het onder meer in de reacties.