Dief loopt tegen de lamp omdat hij DIT droeg

Een jongeman is in Oostende wel op een opmerkelijke manier tegen de lamp gelopen. Hij werd herkend dankzij de fluo overall die hij net gestolen had. De Brugse onderzoeksrechter heeft hem aangehouden op verdenking van twee diefstallen en drie pogingen tot diefstal in Oostende.

Accepteer cookies om deze inhoud weer te geven.
door
Redactie Online
Leestijd 1 min.

In de nacht van donderdag op vrijdag werden in Oostende twee diefstallen en drie gelijkaardige pogingen tot diefstal gepleegd. Uit voertuigen werden onder andere kleingeld, een sleutelbos en een fluo overall buitgemaakt. Even later kon al een verdachte ingerekend worden. Het was een koud kunstje om de jongeman te identificeren, want hij droeg bij zijn arrestatie nota bene de gestolen overall.

Botscan

In zijn eerste verhoor stelde de verdachte nog minderjarig te zijn. Een botscan wees echter uit dat hij wel degelijk minstens 19 jaar oud is. In die omstandigheden besliste het parket om hem voor te leiden bij de onderzoeksrechter. Die heeft hem zaterdag aangehouden. Dinsdag zal de raadkamer in Brugge oordelen of hij al dan niet langer in de gevangenis moet blijven.