GÊNANT! Fotografe spreekt bruid aan met naam van ex van bruidegom: «Ik zou het huwelijk afzeggen!» (video)

Het nemen van een groepsfoto tijdens het huwelijk van een Amerikaans koppel werd erg ongemakkelijk toen de fotografe de bruid aansprak met de verkeerde naam. Op de koop toe was het de naam van de ex van haar aanstaande echtgenoot.

Accepteer cookies om deze inhoud weer te geven.
door
Redactie Online
Leestijd 1 min.

Het pijnlijke moment werd gedeeld in een TikTok-video. Daarin zien we hoe de bruid en bruidegom samen met enkele vrienden poseren voor een groepsfoto. «1, 2, 3 Corey en Taylor, kijk naar elkaar», geeft de fotografe aan.

De bruid, die Kaitlyn heet, kijkt bedenkelijk naar de bruidegom. «Dat is zijn ex», verduidelijkt de bruid. Even later vergist de fotografe zich opnieuw. «Zeg gewoon ‘het koppel’», zegt iemand anders uit de groep.

Verontwaardiging

De video werd al meer dan 4 miljoen keer bekeken. Heel wat mensen reageerden verontwaardigd. «Als mij dit zou overkomen, zou ik de rest van het huwelijk kwaad geweest zijn», «Ik zou zo boos zijn dat ik de trouw zou afzeggen», en «Nu denkt hij de rest van de dag aan zijn ex. Niet erg tactvol van de fotografe», klinkt het onder meer in de reacties.

De poster van het filmpje verdedigde de fotografe door te zeggen dat ze vorige week een shoot deed van een koppel waarvan de bruid Taylor heette.