GENIAAL. Pretparkganger onthult dé truc om nooit aan te schuiven in Disneyland

Een bezoekje aan een pretpark is leuk, maar er zijn ook een hoop nadelen aan verbonden. Eerst en vooral is een dagje losgaan op de attracties niet bepaald goedkoop en ook je buikje rond eten heeft een prijs. Maar nog vervelender zijn de wachtrijen. Eerlijk? Soms lijkt het haast alsof je meer tijd doorbrengt al wachtend in de rij dan in de achtbanen.

door
Redactie Online
Leestijd 1 min.

De meesten onder ons nemen dat er maar gewoon bij, maar een Amerikaanse inventieveling had er genoeg van. Dankzij een hoop illegale praktijken wist hij de wachtrijen meesterlijk te omzeilen, maar helaas kwam zijn avontuur uiteindelijk aan z’n eind.

Ipad

De man, een dertigjarige Amerikaan, was duidelijk fan van Disneyland, maar had geen zin om zijn tijd te verdoen door netjes in de rij te gaan staan. Hij deed zich daarom voor als een werknemer van het zogenaamde ‘A Class’ en gaf rondleidingen in het pretpark. Hij wist in die functie ook een Ipad te bemachtigen die normaal gezien voorbehouden is voor werknemers van Disneyland, waardoor hij voor zichzelf voor elke attractie een VIP-toegang kon aanmaken en zo dus niet hoefde te wachten. Uiteindelijk kwam een échte Disneywerknemer hem op het spoor en kwam er een einde aan zijn niet-zo-legale avontuur. De man moest ook voor de rechter verschijnen, maar uiteindelijk bleef het bij een toegangsverbod tot het Disneypretpark. Een matige straf, maar wellicht toch een opdomper voor een trouwe Disneyfan.