HILARISCH. Speelse olifant doet Keniaanse journalist in lachen uitbarsten (video)

Een filmpje van een speelse baby-olifant die het werk van een journalist verstoort in Kenia gaat momenteel viraal op het internet.

YouTube / @Dennis Kibet
door
Redactie Online
Leestijd 1 min.

Journalist Alvin Kaunda was voor de camera bezig aan een uitleg voor een reportage over de verzorging van verweesde olifanten. De verwoestende droogte van de afgelopen maanden in Kenia werd vele olifanten in nationale parken fataal.

Op de achtergrond staan drie olifanten – een middelgroot exemplaar en twee baby’s. Het kalfje, dat vlak achter de journalist staat, laat zich opmerken door de man nieuwsgierig met zijn slurf te besnuffelen. «Ik bleef kalm en wist dat er geen reden tot paniek was, omdat het kalfjes waren», vertelde de verslaggever van mediaorganisatie Kenya Broadcasting Corporation aan de website kenyans.co.ke.

Als de olifant met zijn slurf vervolgens de neus en mond van de journalist besnuffelt, barsten Kaunda en zijn crew in lachen uit.

WTF

meer WTF

Spotlight

Delen van broncode Twitter gelekt op internet

Delen van de broncode van microblogiste Twitter hebben online gestaan na een groot datalek. Dat blijkt uit gerechtelijke documenten. De gevoelige data werden gepubliceerd op het platform GitHub. Twitter heeft nu aan de Californische rechtbank gevraagd GitHub op te dragen bekend te maken wie de persoon is die de code deelde en wie de code gedownload heeft.

meer Spotlight