Hilarisch: spekgladde wegen zorgen voor slapsticktaferelen in VS (video)

De zware winterstorm die de Verenigde Staten afgelopen dagen teisterde veroorzaakte in de eerste plaats enorm veel ellende en menselijk leed, maar tussen al de miserie door zorgde de koude af en toe ook voor een komische noot. Dat bewijst een filmpje van een botsing tussen twee auto’s dat viraal ging op TikTok.

door
Redactie Online
Leestijd 1 min.

In de video zien we hoe de bestuurder van een wagen zich tegen beter weten in op het spekgladde wegdek waagt. De man is amper vertrokken, maar de beslissing pakt meteen fout uit: de wagen glijdt controleloos naar achteren, recht - maar extreem traag - tegen een andere geparkeerde auto. Hoewel de botsing redelijk ongevaarlijk lijkt, beleeft de vrouw die toevallig in de geparkeerde wagen zit de paniek van haar leven: «Ze schreeuwt alsof ze vermoord wordt», horen we de maker van de video zeggen.

Je denkt dat je het grappigste dan wel gezien hebt, maar niets is minder waar. Wanneer de bestuurder wil uitstappen om te kijken of alles oké is, wordt het pure slapstick. En dan is het nog niet voorbij...