Hond die baby voor het eerst ziet, doet harten smelten: «Ik krijg er tranen van in mijn ogen» (video)

Op beelden is te zien hoe een hond overenthousiast reageert op de thuiskomst van een pasgeboren baby. Het filmpje ging viraal en raakt heel wat mensen in het diepst van hun hart.

Accepteer cookies om deze inhoud weer te geven.
Accepteer cookies om deze inhoud weer te geven.
door
Redactie Online
Leestijd 1 min.

Een TikTokster heeft een filmpje gedeeld waarop te zien is hoe zij en haar man thuiskomen met hun pasgeboren zoontje. De hond des huizes, een Amerikaanse buldog die luistert naar de naam Luna (4), had overduidelijk uitgekeken naar dat moment. Haar staart kwispelt alle kanten op en ze is niet meer weg te slaan bij het kindje. «Als ik zeg dat ik niet aan het wenen ben, dan weet je dat ik lieg», schrijft het baasje erbij.

Magisch moment

De video werd inmiddels al meer dan 13 miljoen keer bekeken. Heel wat mensen zijn aangedaan door het mooie moment. «Zo schattig dat ik moest huilen», «Honden voelen dat aan. Hun instinct is ongelooflijk», «Ik krijg er tranen van in mijn ogen», «Magisch moment», en «Dat is niet de eerste keer dat ze elkaar ontmoeten. Ze hebben de afgelopen negen maanden gecommuniceerd met elkaar», klinkt het onder meer in de reacties.