Indiase man hakt vriendin in 35 stukken

De politie in India heeft een man gearresteerd die zijn partner zou hebben gewurgd en haar lichaam in 35 stukken zou hebben gehakt. Vervolgens vervoerde hij stukken van het lichaam gedurende twee weken midden in de nacht naar een bos bij de hoofdstad New Delhi, om het daar te begraven. Dat meldt het Indiase persbureau IANS maandag, onder verwijzing naar de politie.

Foto Imagebroker
door
Belga
Leestijd 1 min.

Volgens het rapport kon de politie de veronderstelde dader in het weekend arresteren en de lichaamsdelen in het bos terugvinden.

Luidens de politie heeft de man, een kok, zijn partner vermoord na een ruzie. Vervolgens zou hij de stukken van haar lijk tijdelijk hebben opgeslagen in een pas gekochte koelkast. Hij werd ook geïnspireerd door de Amerikaanse misdaadserie ‘Dexter’, zegt de politie.

Ontknoping

De zaak kwam pas aan het licht nadat de vader van het slachtoffer vorige week aangifte had gedaan bij de politie dat zijn dochter vermist was.

Beelden van bewakingscamera’s leidden de politie uiteindelijk naar de dader.

WTF

meer WTF

Spotlight

Delen van broncode Twitter gelekt op internet

Delen van de broncode van microblogiste Twitter hebben online gestaan na een groot datalek. Dat blijkt uit gerechtelijke documenten. De gevoelige data werden gepubliceerd op het platform GitHub. Twitter heeft nu aan de Californische rechtbank gevraagd GitHub op te dragen bekend te maken wie de persoon is die de code deelde en wie de code gedownload heeft.

meer Spotlight