Influencer deelt eerlijke beelden na bevalling: «Niemand heeft me dat op voorhand gezegd!»

Een Amerikaanse influencer heeft een video gedeeld waarin ze haar buik toont na haar bevalling. Ze schrikt zelf dat ze er nog steeds zo zwanger uitziet. Haar volgers bewonderen haar eerlijkheid. «Iedereen ervaart het op zijn manier, maar ook dit is mooi!», klinkt het.

door
Redactie Online
Leestijd 1 min.

Danae Mercer werd onlangs voor het eerst mama van een meisje dat de naam Aurora kreeg. De 36-jarige journaliste en influencer had echter niet verwacht dat haar buik er na de zwangerschap nog zo dik zou uitzien. Ze vond dat zo opmerkelijk dat ze het deelde met haar bijna 300.000 TikTok-volgers. «Niemand zei me dat je er nog steeds zwanger uitziet NA je bevalling. Dus ik wilde even delen hoe normaal dit is», schrijft ze erbij.

Respect

Haar volgers hebben massa’s respect voor haar openhartigheid. «Bedankt om ‘het normale’ normaal te maken», «Iedereen ervaart het op zijn manier, maar ook dit is mooi!», «Ik vind het jammer voor je dat niemand je dit meedeelde», «Dit is 100% normaal», «Dat hadden de dokters en verpleegsters in het ziekenhuis je echt wel mogen vertellen», en «Bij mijn eerste bevalling was mijn buik plat na vijf dagen. Na mijn tweede zwangerschap duurde het enkele weken», lezen we onder meer in de reacties.