Influencer draagt ‘vals achterwerk’ om meer kans te maken bij haar date: «Ik zou me bedrogen voelen!» (video)

Een Amerikaanse vrouw krijgt heel wat reacties op een TikTok-filmpje waarin ze toont hoe je je achterwerk er meteen voller uit kan laten zien. «En wat als jullie in bed belanden?», vragen sommigen zich af.

door
Redactie Online
Leestijd 1 min.

De vrouw, die zich ‘Doja Curves’ noemt op TikTok, ging onlangs op date. Omdat ze van zichzelf vond dat haar poep wat voller mocht zijn, maakte ze gebruik van shapewear, een soort van ondergoed met vulling in. Ze illustreerde het verschil met en zonder extraatje in een TikTok-video. «Ik wilde een kleine boost voor mijn zelfvertrouwen voor mijn date vanavond...», knipoogt ze erbij.

Misleidend

Hoewel sommigen het een goed idee vinden, hebben de meeste volgers hun bedenkingen erbij. «Ik zou me bedrogen voelen! Ik wil de echte jij zien», «Nee bedankt, ik hou van mijn onvolmaaktheden», «Je zag er beter uit zonder», «Misleiding? Goede eerste indruk, haha», «En wat als de date goed gaat en jullie in bed belanden?», en «Zelfvertrouwen is belangrijk, maar je hebt al die extra’s niet nodig», wordt er gereageerd.