Influencer moet topje bedekken in fitness: «Vrouwelijke vormen schrikken hen gewoon af!» (foto)

Een Amerikaanse vrouw werd onlangs in de fitness gevraagd om iets over haar topje aan te doen. Ze wist niet vanwaar die vraag kwam, en ook haar volgers hebben hun bedenkingen bij de opmerking.

door
Redactie Online
Leestijd 1 min.

De vrouw, ene Jo die bijna 100.000 TikTok-volgers heeft, gaat al drie jaar naar dezelfde fitness. Onlangs droeg ze een short en een oranje topje met daarboven een zwarte sweater die haar schouders en armen bedekte. In een TikTok-video legt ze uit dat het fitnesspersoneel de outfit niet gepast vond en dat ze er iets over moest doen. «Ik mag dus geen topje dragen, maar ik doe niets liever», zucht ze.

Iedereen gelijk voor de wet

Ook haar volgers reageren verbaasd. «Huh, een dresscode in de fitness?!», en « Excuseer? Dat is toch geen middelbare school?!», klinkt het onder meer. Anderen herkennen de situatie, al zou iedereen dan gelijk voor de wet moeten zijn. «Tenzij dat voor iedereen geldt, vergeet het! Ik heb hetzelfde meegemaakt in mijn fitness en ik ben er zeker van dat het door mijn volslanker lichaam komt», lezen we ook. Jo beaamt dat. «INDERDAAD! Sorry, maar er zijn meiden die minder dragen. Vrouwelijke vormen schrikken hen gewoon af!», luidt het.