Influencer uit strandbar gezet wegens ‘ongepaste’ outfit: «Ik zou nóg minder aandoen als ik jouw lichaam had!»

Een Australisch OnlyFans-model moest onlangs een bar verlaten omdat haar outfit niet gepast was. Zelf was ze het niet eens met die beslissing en ook haar volgers zijn die mening toegedaan.

door
Redactie Online
Leestijd 2 min.

Naomi Tibbles maakte onlangs een kilometerlange wandeling op het strand van North Stradbroke Island, vlak bij Brisbane. Ze stopte even aan een strandbar om iets te drinken. Na een kwartiertje sprak iemand van de security haar aan. «Het eerste wat hij zei is dat ze een dresscode hebben en dat het niet toegelaten is om strings te dragen omdat het een kindvriendelijke zaak is», vertelt ze.

Bikini

De 28-jarige influencer droeg een bikini en een (doorzichtige) witte broek. Ze legt uit dat ze geen kinderen in de buurt zag. «Hij bleef vragen of ik iets over mijn outfit kon doen en ik zei ‘nee’ omdat het een eiland is en ik net van het strand kwam», zucht ze. Uiteindelijk vertrok ze en ventileerde ze haar frustratie op TikTok.

Jaloers

Daar krijgt ze heel wat steun van haar volgers, die niet begrijpen wat er mis was met haar outfit. «Dit is te gek voor woorden! De bar is vlak naast het strand. Wie draagt er dan iets anders dan zwemkleding?», «Zo vervelend! Waarschijnlijk waren ze gewoon jaloers op jou», «Ik zou nóg minder aandoen als ik jouw lichaam had!», en «Ze zouden al blij mogen zijn dat je een broek draagt», reageren zij verontwaardigd.