Influencer verbaast volgers met ‘platste achterwerk ter wereld’: «Zoiets heb ik nog nooit gezien!»

Een Noorse influencer weet van zichzelf dat ze een plat achterwerk heeft, maar schaamt zich daar niet voor. Ze is de haters dan ook voor, al krijgt ze er desondanks nog commentaar op...

door
Redactie Online
Leestijd 1 min.

Julie Visnes is een 26-jarige influencer die maar liefst 3,6 miljoen volgers op TikTok heeft. De sympathieke blondine beschikt over een gezonde dosis zelfspot en durft nu en dan haar onvolmaaktheden in de kijker te zetten.

Schattig

Zo deelde ze onlangs een video waarin ze de draak steekt met haar achterwerk. «We weten allemaal dat ik het platste achterwerk ter wereld heb. Het is niet beledigend, je hoeft me niet te zeggen dat je een kromming ziet. Mijn achterwerk is plat én dat is schattig», klinkt het.

Bewerkt

Haar video werd miljoenen keer bekeken en jammer genoeg zaten er toch nog enkele rotte appels tussen de kijkers. «Hahaha, wat is dat in godsnaam?», «Is dit bewerkt? Of ga je gewoon nooit zitten?», «Zo gek! Zoiets heb ik nog nooit gezien!», «Is dat een filter?», en «Waar is je achterwerk naartoe?», lezen we onder meer in de reacties. Gelukkig krijgt ze ook veel steun. «Ik vind dit mooier dan een heel dik achterwerk», «Leuk dat je zo zelfverzekerd bent», en «Niets mis mee!», wordt er ook gereageerd.