Jongetje nodigt 22 vriendjes uit voor verjaardag, maar NIEMAND daagt op: «Mijn moederhart breekt»

Een zesjarig jongetje hield onlangs een verjaardagsfeestje, maar niemand van zijn 22 uitgenodigde vriendjes kwam opdagen. Ze deelde een video van het jammerlijke tafereel op TikTok.

Accepteer cookies om deze inhoud weer te geven.
door
Redactie Online
Leestijd 1 min.

Alles stond klaar voor het verjaardagsfeestje van JJ (6). Cupcakes, toetertjes, kaarsjes, en een speeltuin om in te ravotten. JJ had 22 vriendjes uitgenodigd, maar niemand kwam opdagen. Uiteindelijk speelde de jarige dus op zijn eentje in de speeltuin.

Verschrikkelijk voor hem en zijn moeder, die ontroostbaar was en een video maakte van de lege verjaardagslocatie. «We zitten in het park voor de verjaardag van JJ. Alles staat klaar, het feestje begon een half uur geleden. Letterlijk nul vriendjes kwamen opdagen. Mijn arme, kleine man», zucht ze.

Aangedaan

De TikTok-video ging meteen viraal en werd intussen al bijna 4 miljoen keer bekeken. Het jongetje werd door het TikTok-publiek overladen met gelukwensen voor zijn verjaardag. «Mijn moederhart breekt», «Zo erg voor hem», en «Mijn zoontje maakte hetzelfde mee bij zijn achtste verjaardag. Ik loog tegen hem door te zeggen dat ik de postzegels vergeten te plakken was op de uitnodigingen», klinkt het onder meer in de reacties.