Kritiek op snowboarders die in badpak de piste afdalen: «Alles voor de aandacht!» (video)

Er is ophef ontstaan over twee Amerikaanse vrouwen die in zwemkleding van een berg snowboarden. «Wat een triestige manier om aandacht te krijgen», klinkt het. Al is niet iedereen die mening toegedaan...

door
Redactie Online
Leestijd 1 min.

Arina Balerina trok onlangs met een vriendin de bergen van Utah in voor een partijtje snowboarden. Niets speciaals aan, ware het niet dat ze de kou trotseerden in badpak. Ze deelde enkele videobeelden ervan op TikTok, waar een filmpje al bijna 5 miljoen views haalde.

Gemengde reacties

Niet alle volgers reageren echter even enthousiast op hun klederdracht. «Wat een triestige manier om aandacht te krijgen», «Het leven is behoorlijk goedkoop geworden», en «Tja, alles voor de aandacht, maar het is ook wel cool», reageren enkele misnoegde kijkers. Anderen zien er dan weer geen graten in en gunnen hen het plezier. «Vanwaar al die haat?!», «Als ik het kon, zou ik het ook doen», «Ze genieten volop van hun leven en doen niemand kwaad», en «Ik zou het veel te koud hebben, maar jullie zien er fantastisch uit», lezen we ook.