Legging van vrouw scheurt tijdens het gewichtheffen: «Misschien moet je de juiste maat aandoen?!» (video)

Een Noorse vrouw beleefde onlangs een oepsmomentje in de fitness toen haar legging scheurde. Haar volgers reageren echter verdeeld.

door
Redactie Online
Leestijd 1 min.

Nordis Sandberg is een online fitnesscoach die regelmatig filmpjes deelt waarop ze al haar trainingen toont. Zo was ze onlangs aan het gewichtheffen terwijl ze een legging droeg van de Chinese online winkelketen SHEIN. Achteraf bekeken was dat naar eigen zeggen geen goed idee, want toen ze door haar benen ging, scheurde de legging. «Alweer een reden waarom je geen goedkope leggings van SHEIN mag kopen», zucht ze in een TikTok-video van het bewuste moment.

Te kleine maat

De beelden werden al bijna 2 miljoen keer bekeken. Sommigen herkennen het probleem. «Ik heb enkele dagen geleden precies hetzelfde meegemaakt», en «Ook met duurdere leggings overkomt het me vaak», wordt er gereageerd. Anderen hebben echter hun bedenkingen bij de outfit, of veeleer bij de maat ervan. «Dat is mij nog nooit overkomen omdat ik de juiste maat bestel», «Stop met je legging zo tussen je billen te steken, dat zal al veel helpen», en «Misschien moet je de juiste maat aandoen?!», lezen we ook.